CSM Bucuresti Liga Campionilor Handbal

Final dramatic! CSM București a capotat în debutul din Liga Campionilor, 21-22 cu Team Esjberg

CSM București a început cu stângul parcursul din Liga Campionilor, deși "Tigroaicele" au controlat finalul partidei, însă au clacat inexplicabil. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 17:31
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 17:46

CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 22-21 (13-10), în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Pe finalul partidei "Tigroaicele" s-au detașat la trei lungimi, 18-21. Deși aveau un avans care părea liniștitor cu cinci minute înainte de final, elevele lui Adi Vasile nu au izbutit să gestioneze cu calm jocul, iar cu cinci secunde înainte de final danezele au dat lovitura și s-au impus la limită. 

Omoregie, cea mai bună marcatoare pentru CSM

Principalele marcatoare pentru gazde au fost Tranborg şi Reistad, câte 5 goluri, în timp ce pentru CSM au înscris  Elizabeth Omoregie 5 goluri, Emilie Hegh Arntzen 4, Yvette Broch 3, Carmen Martin Berenguer 4, Cristina Neagu 2, Andrea Klikovac 2 și Ema Ramusovic 1.

Portarul Jelena Grubisic a reuşit să apere nu mai puţin de 16 aruncări, încheind cu un procentaj de 43%.espectiv Omoregie 5 reuşite, pentru CSM Bucureşti.

În celelalte partide din prima etapă a grupei A s-au înregistrat rezultatele: Podravka - Buducnost 29-22, Rostov Don - Brest 26-24 şi Borussia Dortmund - FTC Budapesta 26-25.

În etapa a doua a Grupei A din Liga Campionilor (18-19 septembrie) au loc încleștările Buducnost - Borussia, Brest - Team Esbjerg, CSM Bucureşti - Rostov Don şi FTC Budapesta - Podravka.

Modifică setările cookies