Interviu eveniment cu Adrian Vasile, unul dintre cei mai de succes antrenori de handbal din România 

Adrian Vasile a fost invitatul Geaninei Ilieș pentru un interviu din seria "Hai să fim Super!".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 15:53
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 20:45

Născut în octombrie 1982, Adrian Vasile este unul dintre cei mai de succes antrenori din România, care a reușit să își creeze un palmares impresionant până la acest punct al carierei. 

Antrenor la CSM București, dar și la echipa națională de handbal feminim a României, Adrian Vasile a fost protagonistul unui interviu spectaculos pentru show-ul "Hai să fim Super!"

Acesta a vorbit despre copilăria sa, cum a ajuns să practice handbalul, dar și despre provocările meseriei de antrenor atât la o echipă de club, cât și la reprezentativa națională. 

"Sunt foarte diferite lucrurile. La echipa de club ești zi de zi în activitate, ai timp zi de zi să lucrezi, ai timp să pregătești lucrurile. La echipa națională, timpul este atât de comasat și atât de intens, încât două săptămâni ți se pare a fi jumătate de an.", a mărturisit Adrian Vasile.

Urmărește în exclusivitate un interviu incendiar cu Adrian Vasile, pe www.sport.ro, pe PRO TV Plus și pe pagina de Facebook Sport.ro.

Toate interviurile cu nume importante din sportul românesc și showbiz, destăinuiri despre copilăria lor, cum au ajuns campioni, le găsiți aici!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!