Romania handbal feminin EURO 2020 ucraina handbal feminin Handbal

HANDBAL FEMININ | ROMANIA - UCRAINA 27-24! Romania castiga primul meci pentru calificarea la EURO 2020

Romania - Ucraina e in format livescore de la 18:30 pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 25 Septembrie 2019, 19:55

Nationala de handbal feminin a Romaniei isi incepe aventura europeana astazi de la ora 18:45. Primul meci din grupa 7 de calficari, Romania il va disputa in fata Ucrainei, in sala Dumitru Popescu Colibasi din Brasov. Ucraniniencele nu s-au mai calificat din 2014 la un campionat mondial sau european. 

In lotul Romaniei se afla si Cristina Neagu insa aceasta nu va evolua, nefiind 100% recuperata dupa accidentarea pe care a suferit-o.

Lotul Romaniei: Dedu, Dumanska (portari), Elisei, Florica (extreme stanga), Adespii, Polocoser (interi stanga), Buceschi, Popa, Zamfirescu (centri), Laslo, Bucur (interi dreapta), Moisa, Udristoiu (extreme dreapta), Pintea, Ostase, Bacaoanu (pivoti), iar Perianu, Dragut, Iganu si Ciuca isi vor sustine colegele din tribune, alaturi de Cristina Neagu.

"Ne pregatim pentru acest meci, speram sa prindem o zi foarte buna. Fiecare in parte va face tot ce poate mai bine ca sa nu se cunoasca absenta Cristinei", a declarat Daria Bucur.

"Nu am avut prea mult timp la dispozitie sa pregatim acest meci. O sa fie un meci destul de puternic, trebuie sa-l tratam serios, cu gandul doar la victorie", a spus Denisa Dedu.

Din grupa Romaniei mai fac parte Polonia si Insulele Feroe. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies