FOTO Emma Friis a semnat cu CSM București. "Cea mai bună jucătoare a Final Four-ului EHF European League 2022-2023"

Emma Friis CSM Bucuresti Handbal Handbal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 12:50
Data actualizarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 12:58

Meciurile din Liga Florilor sunt transmise în direct de Pro Arena și VOYO. 

Campioana CSM Bucureşti a anunţat, luni, primul transfer din viitoarea stagiune: extrema stângă Emma Friis, de la Ikast. Jucătoarea daneză a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Emma Friis, la CSM București. Prima reacție

CSM București e lider în Liga Florilor, campionat transmis de Pro Arena și VOYO, dar e angrenată și în Liga Campionilor, unde are ca obiectiv accederea în Final Four. 

”Cea mai bună jucătoare a Final Four-ului EHF European League 2022-2023, cu 11 goluri din 12 aruncări în finala câştigată de echipa sa.

Cea mai bună extremă stânga desemnată de EHF în sezonul precedent şi cea mai bună de la CE 2022, la care a luat argintul cu Danemarca. Un început foarte bun de Liga Campionilor, cu 33 de goluri în 6 meciuri. Acestea sunt doar câteva dintre performanţele Emmei Friis, jucătoarea de 24 de ani care se va alătura la vară lotului CSM Bucureşti. Te aşteptăm cu braţele deschise, Emma!”, a transmis echipa campioană.

Handbalista de 1,62 metri înălţime a declarat după semnarea contractului că abia aşteaptă să se alăture echipei campioană a României.

”Abia aștept să mă alătur clubului CSM București din sezonul viitor. Este un club cu ambiţii mari și care joacă la nivel înalt atât în campionatul intern, cât și în Liga Campionilor, așa că sunt foarte motivată să fac parte din acest proiect”, a declarat Emma Friis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!