Romania - Muntenegru Cristina Neagu EHF EURO Handbal

GALERIE FOTO Cristina Neagu, criză de nervi în România - Muntenegru. Florentin Pera și-a făcut cruce. Ce s-a întâmplat mai exact

România - Muntenegru este LIVE TEXT pe www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 21:07
Din articol

Brnovic a aruncat și a majorat diferența pentru Muntenegru, iar România a plecat imediat după pe un contraatac.

Cristina Neagu a aruncat fulgerător la poartă și a înscris, însă arbitra partidei a întors faza din cauza unui fault la pivot. Handbalista a început să țipe și să gesticuleze insistent, iar pe buzele ei s-au putut citi câteva înjurături.

„Încep arbitrele să-și bată joc de acest meci al României”, a spus comentatorul Digi.

Pe imagini, s-a putut vedea și selecționerul româncelor, Florentin Pera, care și-a făcut cruce, în urma fazei pe care arbitrii au întors-o în defavoarea naționalei noastre.

România - Muntenegru

România trebuie să câștige meciul cu Muntenegru, pentru a spera în continuare la o calificare în semifinalele EHF Euro 2022.

Dacă vor câștiga ambele meciuri rămase din grupa principală, cu Muntenegru și Germania, elevele lui Florentina Pera vor obține calificarea în semifinalele Europeanului.

”Muntenegru este o echipă de bătut. Cu pregătire serioasă și concentrare, ne putem arăta valoarea întregii echipe. Hai România!”, a postat Federația Română de Handbal pe pagina oficială de Facebook.

Modifică setările cookies