CSA Steaua - CS Dinamo ante kuduz Liga Zimbrilor Handbal

FOTO ȘI VIDEO Cum a făcut asta? Aruncare magnifică reușită de Ante Kuduz în derby-ul CSA Steaua - CS Dinamo. Handbalistul a „spart” zidul advers

Kuduz a aruncat magistral dintr-o fază fixă și a fixat scorul primei părți a confruntării: 21-16, în favoarea lui CS Dinamo București.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 18:32
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 18:31

CS Dinamo a plecat pe un contraatac, însă CSA Steaua a blocat neregulamentar o fază periculoasă la poarta sa. Joao Pedro a fost ținut insistent, iar arbitrul a dictat 9 metri.

Ante Kuduz a încercat să repună mingea rapid în joc și să înscrie, însă a fost interceptat, iar abitrul a întors acțiunea. Același handbalist s-a poziționat și s-a pregătit de o aruncare șoc.

Gazdele au aliniat un zid format din cinci oameni, iar Kuduz nu a stat pe gânduri și a aruncat fulgerător, marcând un gol de generic pentru „dulăii” care evoluează și în Champions League în această stagiune.

Kuduz a reușit o aruncare rară în handbal. „Spargerea” zidului este deosebit de dificil, mai ales de la 9 metri. Kuduz a făcut asta și a mărit avantajul chiar la ultima fază a primei reprize.

Golul lui Ante Kuduz în CSA Steaua - CS Dinamo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies