Cristina Neagu EHF EURO Nationala Romaniei la Handbal Handbal

Cristina Neagu a intrat direct în istorie după înfrângerea cu Muntenegru. Handbalista e cea mai bună marcatoare all-time la EURO

România a suferit o înfrângere usturătoare la EHF EURO 2022 cu Muntenegru (34-35), fiind practic eliminată din turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 21:55
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 22:02

Cristina Neagu a avut nouă aruncări decisive în eșecul cu Muntenegru, iar asta a făcut-o cea mai bună marcatoare all-time la EHF EURO. Handbalista l-a surclasat pe islandezul Gudjon Valur Sigurdsson în top.

Ce a spus Cristina Neagu după înfrângerea cu Muntenegru

„Astăzi am fost echipa care merita să câștigăm. S-a văzut efectiv din primul minut și până în minutul 60 cum a fost arbitrat acest meci. Și nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru.

Dacă nici acum nu-ți dai seama că am fost echipa care meritam să câștigăm, înseamnă că, nu știu, nu ești român sau nu îți pasă de sport. S-a văzut clar ce a fost azi în teren.

Eu chiar aș vrea să văd ultima fază. Sunt 99,99 % convinsă că Itana Grbic a făcut dublu dribiling înainte să scoată 7 metri, dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video, la niciun meci de-al nostru. Noi am luptat efectiv din primul minut până în ultimul minut.

Aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere, n-ar trebui să mai arbiteze pe nimeni”, a spus Cristina Neagu la finalul meciului cu Muntenegru, potrivit WLHR.

România a ratat șansa de a ajunge în semifinale

Miercuri se vor juca ultimele meciuri din grupă, Franţa - Spania, Olanda - Muntenegru şi România - Germania. Primele două clasate se califică în semifinale, iar formaţiile de pe locul al treilea vor juca pentru poziţiile 5-6.

Clasament:

  1. Franţa 6 puncte (3 jocuri)
  2. Muntenegru 6 (4)
  3. Spania 3 (3)
  4. Olanda 3 (4)
  5. Germania 2 (3)
  6. România 2 (4)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies