Handbal

Constantin Din, candidat la șefia FR Handbal: "E nevoie de schimbare, avem multe probleme în handbal care trebuie rezolvate urgent"

Constantin Din, unicul candidat alături de Alexandru Dedu la șefia FR de Handbal, și-a prezentat joi principalele idei cu care se speră să câștige alegerile programate la finalul lunii martie 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 20:52
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 21:02

O inițiativă inedită a avut fostul arbitru internațional: a chemat la întrunirea de la Sala Polivalentă 9 reprezentanțí a unor companii puternice din România care s-ar putea alătura handbalului în următoarea perioadă.

A urmt o discuție de mai bine de o oră despre relația business-sport, în care fiecare dintre invitați și-a expus părerea.

La eveniment au fost prezenți, în afara Narcisei Lecușanu și a lui Sorin Dinu, alte nume importante care-l susțin pe Constantin Din precum Viorel Mazilu, Alin Șania și Sorin Dinu.

Constantin Din despre ALEGERI

Unul dintre programele extrem de importante pe care le voi dezvolta în calitate de președinte al FRH este programul carierei duale: mentorat și pregătire în handbal, cât și dezvoltare personală.

Juniorii vor avea acces la consiliere în educație cât și la întâlniri periodice cu reprezentanți din lumea business-ului românesc.

Constantin Din despre EDUCATIE

În cazul seniorilor, chiar dacă programul acestora și stilul lor de viață se învârte în jurul pregătirii lor handbalistice, asta nu înseamnă că viața lor trebuie să se termine odată ce nu mai sunt sportivi de performanță. În acest sens, sportivii vor primi susținere din partea FRH pentru a fi complet pregătiți să își înceapă o nouă carieră în viață, conform așteptărilor lor

Constantin Din despre ZONA DE BUSINESS

Am obținut deja acordul unor companii private de a veni în viitorul apropiat alături de FRH, ca parteneri dispuși să sprijine financiar fiecare competiție de copii și juniori.

Obiectivul meu este acela de a ajuta cluburile de copii și juniori, în vederea reducerii presiunii financiare pe care o au astăzi și de a sprijini, îndruma și susține tinerii talentați la fiecare pas în drumul lor, indiferent de statutul lor social!

Constantin Din despre VIITOR

Iubesc România şi vreau să redevenim o forţă în handbalul mondial. Este foarte important ca acest proces să înceapă de jos, dar în acelaşi timp şi de sus, pentru a da un semnal. Pentru că trebuie să recunoaştem că în momentul de faţă handbalul românesc are probleme

Consantin Din despre COPII ȘI JUNIORI

Cea mai mare problemă pe care am identificat-o în handbalul românesc e că nu știm să ne creștem copii. E nevoie de schimbare, avem multe probleme în handbal care trebuie rezolvate urgent

Constantin Din, care și-a lansat candidatura pe 28 septembrie 2022, a menționat că ”performanțele” actualei conduceri a FRH l-au determinat să-și asume candidatura.

El și-a prezentat atunci o parte din programul cu care dorește să-i convingă pe oamenii de handbal din România să-l aleagă în funcția de președinte al federației.

”Vreau să aduc bani în handbal, nu să câștig”, a declarat Constantin Din, care este un potent om de afaceri.

Modifică setările cookies