crima Marian Cozma Veszprem Handbal

Comandantul Politiei din Veszprem, sanctionat disciplinar pentru dezinformare in cazul Cozma!

Comandantul Politiei din Veszprem, Zoltan Bolcsik, a fost sanctionat disciplinar deoarece a dezinformat Politia nationala in legatura cu ancheta privind cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, informeaza MTI.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2009, 18:05
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2009, 18:09

Potrivit sursei citate, staff-ul lui Bolcsik a dezinformat Politia nationala in privinta unui mandat de arestare pentru unul dintre suspecti. Mandatul a fost emis la cateva ore dupa ce suspectul a fost arestat, iar politistii din Veszprem au motivat intarzierea prin faptul ca nu au reusit sa il gaseasca pe judecatorul de serviciu, fapt negat de reprezentantii tribunalului din Veszprem.

In urma unei anchete interne, s-a stabilit ca judecatorul de serviciu ar fi putut fi gasit cu usurinta.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in data de 8 februarie, la un restaurant din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic, grav raniti.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Initial, autoritatile maghiare au dat in urmarire internationala trei suspecti in cazul uciderii handbalistului roman, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael, au fost retinuti, in mai putin de 24 de ore de la asasinat, in Austria. Cei doi urmeaza sa fie extradati. Un al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat in noaptea de joi spre vineri, iar politia maghiara a anuntat, ulterior, ca a mai retinut doi suspecti, Gabor P. si Csaba B.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies