crima Marian Cozma Handbal

Csaba B, al cincilea suspect arestat de politia maghiara, in cazul uciderii lui Marian Cozma!

Politia maghiara a anuntat, miercuri, ca a arestat al cincilea suspect in cazul uciderii handbalistului echipei Veszprem, Marian Cozma, informeaza MTI.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2009, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 18 Februarie 2009, 17:37

Un purtator de cuvant al Politiei, Piroska Varadi, a precizat ca persoana respectiva, Csaba B., in varsta de 47 de ani, este suspectata ca ar avea legatura cu uciderea internationalului roman. Csaba B. a fost arestat in localitatea Zalaegerszeg.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, pe data de 8 februarie, la un restaurant din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic, grav raniti.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Initial, autoritatile maghiare au dat in urmarire internationala trei suspecti in cazul uciderii handbalistului roman, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael, au fost retinuti, in mai putin de 24 de ore de la asasinat, in Austria. Cei doi urmeaza sa fie extradati. Un al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat in noaptea de joi spre vineri, iar politia maghiara a anuntat, marti, ca a fost retinut un al patrulea suspect, Gabor P.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies