Reacția liderului galeriei de la Rapid după incidentele de la Târgu Jiu: „Ne-au provocat, dar altceva e mai grav”

Rapid FCU Craiova - Rapid Liviu Ungureanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2022, 13:52
Data actualizarii: Luni 12 Septembrie 2022, 13:51

Liviu Ungureanu, liderul galeriei de la Rapid, a reacționat cu privire la incidentele de la finalul partidei cu FCU Craiova.

FCU Craiova - Rapid București s-a terminat 1-0, partidă contând pentru etapa a 10-a din Superligă. La final, au avut loc mai multe incidente, printre care altercația dintre Cristi Săpunaru și unul dintre suporterii trupei din Bănie.

Liviu Ungureanu: „Ne-au provocat foarte tare!”

„Vreau și eu să știu dacă există justiție în țara asta! Am fost provocați încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat și ne-am susținut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultras este cel mai prețios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!

Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază și protecție. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viața de zi cu zi o firmă de pază și protecție.

Avem și noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor așa ceva? Stewarzii care au stat în fața galeriei Rapid au fost pregătiți de război, cu căști, bastoane, spray-uri.

Deci a fost totul premeditat! Știau că trebuie să fie pregătiți pentru momentul în care maimuțoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi așa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipați în acest mod.

Jandarmeria Română împreună cu stewarzii care vin la stadion au rolul de a apărea integritatea noastră a oamenilor care merg la stadion. Nu ca să ne gazeze și să producă evenimente de așa fel. Pentru că toate lucrurile de aseară au plecat de la o firmă de pază! L-au susținut pe acel om al lor să facă acele rele!

Despre cazul Săpunaru mă limitez să spun că îl susținem total și vreau să transmit că pe stadionul Giulești nu ați văzut la vestiare așa ceva. Și nici suporteri agresivi amestecați printre staff-ul echipei gazdă.”, au fost cuvintele lui Liviu Ungureanu, potrivit Prosport.

VIDEO Altercația de la vestiare cu Cristi Săpunaru în prim-plan

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!