Liviu Ungurean a dezvăluit motivul părăsirii galeriei Rapidului! + Cine va prelua Peluza Nord

liviu ungurean bocciu Rapid Bucuresti Superliga Romaniei Superliga Liviu Ungurean, alias "Bocciu" / Foto Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 10:50
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 10:48

Liviu Ungurean, cunoscut și sub porecla "Bocciu", a anunțat retragerea sa din poziția de lider al galeriei echipei Rapid București. 

"Bocciu" a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii.

Motivul principal: presiunile autorităților

Liviu Ungurean a scot în evidență faptul că decizia sa a fost influențată în mod semnificativ de comportamentul autorităților, în special al Jandarmeriei Române și al Federației Române de Fotbal.

  • Liviu Ungurean ”Bocciu”

"Bocciu: a criticat dur tratamentul aplicat suporterilor Rapidului, care au fost reținuți pentru 10 ore pe un aeroport din Germania, în condiții pe care le-a comparat cu o celulă de detenție.

"Nu e normal ce se întâmplă și ăsta e motivul principal pentru care eu am făcut un pas în spate. Nu vreau să mai susțin această afacere a acestor oameni. Pentru ei e o afacere, pentru noi e o pasiune," a declarat Ungurean pentru Fanatik.

Decizia de a se retrage vine după ce Ungurean a fost eliberat din arest, unde a fost încarcerat în legătură cu "Dosarul Torța". Fostul lider de galerie a menționat că experiența personală l-a convins să își reevalueze prioritățile, alegând să se concentreze mai mult pe familie și prieteni.

Alegerea noului lider al Peluzei Nord

Ungurean a explicat și procesul de selecție pentru noul lider al Peluzei Nord, galeria Rapidului. "Bocciu" a cerut grupurilor de suporteri să se reunească și să aleagă un lider care să fie dedicat 100% echipei, care să fie dispus să sacrifice timpul petrecut cu familia pentru a pune Rapidul pe primul loc.

"Am cerut grupurilor să se strângă cu toții, să stea la masă și cel care va fi cel mai dedicat și care își va dori foarte mult să conducă galeria și își va priva familia, soția, copiii și părinții de dragostea lui și va pune Rapidul pe primul loc, acela va fi omul care va conduce Peluza Nord. Un șef de galerie trebuie să fie dedicat 100%, să lase toate problemele. Nu știu când vor lua decizia. Ei decid," a adăugat Ungurean.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!