GALERIE FOTO Adi Vasile, la munca de jos înaintea antrenamentului CSM-ului. Cum a fost surprins antrenorul liderului din Liga Florilor

CSM Bucuresti adi vasile antrenament Antrenor CSM Bucuresti sala dinamo Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 22:15
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 22:18

CSM București va începe anul calendaristic cu un meci la Slatina. 

Antrenorul lui CSM București a fost atât de nerăbdător să înceapă ședința de pregătire de astăzi, încât s-a ocupat personal de amenajarea terenului pentru fetele sale. 

Adi Vasile a eliberat singur terenul pentru antrenamentul lui CSM București

În Sala Polivalentă "Dinamo", înainte de antrenamentul handbalistelor, se pregătiseră baschetbaliștii de la CS Dinamo, iar coșurile și sistemul de ancorare în podea rămăsese pe loc. Tehnicianul de la CSM București nu a mai așteptat să vină îngrijitorii sălii, ci a preferat să desfacă singur ansamblul și să îl scoată în afara sălii, pentru ca sportivele sale să poată începe încălzirea.  

Nerăbdarea tehnicianul poate fi explicată și prin programul încărcat al echipei. După o vacanță de doar două zile,  "Tigroaicele" au revenit la pregătire pe 2 ianuarie, zi în care au efectuat două antrenamente, iar astăzi au avut singura ședință de pregătire în formulă completă, înaintea meciul cu CSM Slatina (4 ianuarie / ora 15:00 / Sala LPS Slatina). În acest început de an, bucureștencele vor disputa alte trei meciuri importante, cu DHK Banik Most (7 ianuarie / deplasare / Champions League), Odense Handbold (14 ianuarie / acasă / Champions League) și Gloria Buzău (18 ianuarie / acasă).    

CSM București este pe primul loc în Champions League și în Liga Florilor

CSM București este lider în Liga Florilor, cu 31 de puncte în 11 meciuri jucate, golaveraj +94. Echipa susținută financiar de PMB stă mai bine în clasament decât Gloria Buzău (27p, +34), CS Rapid (25p, +57), Gloria Bistrița-Năsăud (25p, +34) și SCM Rm. Vâlcea (25p, +33). Neagu&co. sunt neînvinse în competiția internă, au câștigat 10 meciuri (inclusiv derby-urile cu Rm. Vâlcea 34-30 și Gloria Bistrița 31-23) și au remizat doar cu Rapid (31-31), în prima etapă a sezonului.

De asemenea, echipa este lider în Grupa A din Champions League (15p, 9m, +35), fiind urmată de Vipers (13p, +58), Odense (12p, +28), Bietingheim (10p, +38), Ferencvaros (9p, +18), Brest (7p, -12), Krim Ljubljana (6p, -10) și Banik Most (0p, -155).

În faza grupelor, mai sunt programate meciurile cu Banik Most (7 ianuarie / deplasare), Odense (14 ianuarie / acasă), Bietigheim (22 ianuarie / deplasare), Brest (5 februarie / acasă) și Krim (12 februarie / deplasare). CSM București trebuie să ocupe unul din primele două locuri, pentru a se califica direct în faza sferturilor de finală. 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!