CSM Bucuresti Laura Flippes transferuri csm bucuresti Handbal

OFICIAL CSM București, de neoprit pe piața transferurilor. A semnat o campioană olimpică de la Tokyo

Echipa Primăriei București e lider în Liga Florilor, campionat transmis în direct de Pro Arena, VOYO și Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:53
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 11:24

CSM e de neoprit pe piața transferurilor. Echipa lui Adi Vasile a anunțat prelungirea contractului pentru Elizabeth Omoregie și transferul jucătoarei de la Rapid, extrema stângă Jennifer Gutierrez. 

Laura Flippes, la CSM București

“Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, a precizat CSM Bucureşti.

Laura Flippes are câştigate cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene şi Mondiale, succese la care a contribuit cu peste 150 de goluri.

"Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor şi de abia aştept să joc acum cu ele! Va fi şi prima mea experienţă în afara Franţei şi sunt nerăbdătore să descopăr Bucureştiul!

Vreau să câştig tot, cred că echipa este una ambiţioasă şi sper să ajut clubul să îşi atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM Bucureşti!", a declarat Flippes.

Anunţul CSM Bucureşti vine după ce, de Crăciun, echipa bucureşteană a anunţat şi venirea sportivei Jennifer Gutierrez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!