Handbal

Adi Vasile, detalii noi despre starea de sănătate a Oanei Borș. Pe cine a chemat în locul jucătoarei accidentate

Naționala antrenată de Adrian Vasile s-a impus cu 39-11 în fața reprezentativei din Iran, în primul meci din grupe, meci marcat de accidentarea Oanei Borș.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 17:32
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 17:35

România s-a impus în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal, însă a pierdut o jucătoare importantă din lot. 

Jucătoarea de 18 ani s-a accidentat grav după ce a aruncat la poartă și a marcat primul său gol, fiind scoasă pe targă de pe teren, în lacrimi. 

Adrian Vasile a oferit detalii noi despre starea de sănătate a handbalistei și a explicat și pe cine a chemat din România pentru a o înlocui pe durata desfășurării competiției din Spania. 

"Generează nişte emoţii foarte puternice şi, din păcate, emoţiile astea puternice sunt într-un context foarte negativ. Trauma Oanei şi a oricăruia dintre noi, mai ales când eşti debutant la un turneu final, când ai dat primul tău gol şi te accidentezi are un context foarte încărcat. Cred că emoţia s-a simţit şi pe bancă.

Pe de altă parte, aceste lucruri fac parte din viaţa noastră şi trebuie să trecem mai departe.

Pe cine a chemat Adi Vasile în Spania
 

I s-a făcut doar o radiografie, dar eu nu sunt doctor şi trebuie să-l întrebaţi pe domnul doctor. Dar arată foarte clar că e o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Cel puţin.

De ieri am demarat toate procedurile şi Alexandra Badea va fi cea care va veni alături de noi. Are nevoie să facă vizita medicală la centrul Naţional de Medicină Sportivă, după care se va sui în avion şi va veni alături de noi", a declarat tehnicianul român, potrivit DigiSport. 

România joacă împotriva Kazahstanului în cel de-al doilea meci din grupa C, duminică, de la ora 19:00. Alături de cele trei naționale se mai află și Norvegia, cu care pe care "tricolorele" urmează să o înfrunte marți.

Modifică setările cookies