Handbal

Discursul lui Adi Vasile după ce România a zdrobit Iranul, 39-11, în primul meci de la CM de handbal din Spania

România s-a impus în duelul cu Iran, în prima etapă a Campionatului Mondial din Spania, scor 39-11 (20-3).

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 08:01
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 07:55
Din articol

Tricolorele au câștigat fără emoții, scor 39-11, în fața unei naționale aflate la început de drum. Echipa României a obținut astfel prima victorie, în grupa din care mau fac parte Kazakhstan și Norvegia.

România - Iran 39-11

Adrian Vasile, selecționerul naționalei feminine de handbal, și-a felicitat adversarele după meci. El a vorbit și despre  Oana Borș, care s-a accidentat grav după ce a marcat primul gol pentru națională.

"Felicit jucătoarele Iranului pentru că au ajuns la acest Campionat Mondial, să o ţineţi tot aşa, pentru că veţi avea de câştigat după acest Mondial. Noi am avut un obiectiv foarte clar, acela de a câştiga meciul şi a trebuit să ne îndeplinim sarcinile de la antrenamente.

Al doilea obiectiv a fost ca toată lumea să fie sănătoasă, dar din păcate, am avut o accidentare majoră a unei jucătoare care a şi marcat primul ei gol la naţională. Cred că a plătit un preţ prea mare pentru asta. A plecat deja la spital, dar din experienţa noastră, asemenea momente nu se termină cu ceva norocos, aşa că trebuie să ne aşteptăm la ce e mai rău sau să ne pregătim pentru ce e mai bun.

Sunt mereu lucruri de îmbunătăţit, însă gândul nostru este acum să fim alături de Oana Borş, îi dorim tot binele şi suntem alături de ea", a spus Adi Vasile la final.

Modifică setările cookies