Unirea din nou in razboi cu Liga: "Nu contam! Cei de la LPF nu s-au uitat la meci!"

Miercuri 25 Noiembrie 2009, 13:28
Unirea din nou in razboi cu Liga: "Nu contam! Cei de la LPF nu s-au uitat la meci!"

MM Stoica si Dan Petrescu srbatoresc din nou un rezultat mare din Liga cu atacuri la adresa LPF, despre care seful de la Urziceni spune ca "nu este interesata de performantele campioanei".

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Daca la inceputul acestui traseu european cineva mi-ar fi spus ca vom avea aceste rezultate, l-as fi crezut nebun. Dar, uitati-va, in Liga Campionilor, cu 8 puncte nu inseamna obligatoriu ca mergi mai departe. Aproape incredibil, cu o etapa inainte de final, matematic putem castiga grupa, dar putem termina si pe locul 3!

Din pacate, LPF nu va privi in mod cert cu ochi buni aceasta performanta. Noi nu contam pentru cei de la Liga, suntem o echipa mult prea mica pentru ei! Nici nu cred ca i-a interesat acest rezultat", a spus Mihai Stoica la sptfm.

"Oricum am facut mai multe puncte decat credeau specialistii. N-avem de ce sa ne temem. Nu cred ca s-au uitat la meci cei de la Liga. Nu are nume Unirea...ce, asta e nume? Unirea Urziceni???" - Dan Petrescu.

 

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT