Unirea, avertizata: "Sa te fereasca Dumnezeu de meciuri decisive cu nemtii!" Ce face cu Stuttgart?

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 18:13
Unirea, avertizata: "Sa te fereasca Dumnezeu de meciuri decisive cu nemtii!" Ce face cu Stuttgart?

Gica Popescu e sigur ca Unirea va avea o viata grea in Germania acolo unde se lupta pentru un loc in optimile Ligii! Nicio echipa romaneasca nu a ajuns pana aici in acest format al competitiei.

"Este o premiera pentru fotbalul romanesc, este un lucru extraordinar. Sper ca Unirea sa faca un joc bun si sa obtina cel putin un punct. Speram ca Unirea sa gaseasca atuurile pentru a scoate din nou un rezultat bun. Stuttgart-ul are o mentalitate nemteasca. Va fi foarte greu pentru Urziceni. De cand am facut pasul in fotbalul mare am invatat o vorba: 'Sa te fereasca Dumnezeu de meciurile decisive cu echipele germane'. Nu e o situatie prea placuta pentru Unirea, mai ales ca si-au schimbat si antrenorul. Urziceniul nu a aratat ca o echipa romaneasca, muncitoate, serioasa, care a jucat intotdeauna la rezultat", a spus Gica Popescu la Sport.ro.

"Le doresc din tot sufletul sa obtina un rezultat bun diseara, pentru ca merita sa joace in optimile Ligii Campionilor. Nu sunt invidios pe Unirea. La fel cum noi am fost cei mai buni acum doi ani, ei au fost cei mai buni anul trecut, trebuie sa recunoastem", a declarat si Iuliu Muresan la gsptv.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT