Presa din Germania: "Unirea este inofensiva, scorul a fost prea MIC!"

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2009, 00:34
Presa din Germania: "Unirea este inofensiva, scorul a fost prea MIC!"

Kicker a scris, dupa meciul VfB Stuttgart - Unirea Urziceni, scor 3-1, ca echipa romana a fost inofensiva si nu a pus mari probleme, trebuind sa se consoleze cu calificarea in Liga Europa.

"Start stralucitor de meci pentru optimile Ligii Campionilor. Stuttgart a avut un inceput extraordinar, Urziceni a fost inofensiva. Fiecare lovitura a fost castigatoare, iar VfB a decis jocul in 11 minute. Gazdele au avut un start exploziv. Greu de imaginat cum Urziceni a ajuns asa de departe in grupa. Șvabii au dominat meciul in fata unui adversar care nu a pus mari probleme. Semedo a adus temporar in joc echipa sa, dar pana la urma Urziceni se consoleaza cu Europa League. Stuttgart triumfa in meciul-finala”, a scris Kicker.

Publicatia Die Welt a titrat: ”Succes la debutul lui Gross, Stuttgart in optimi”. ”VfB a escaladat criza invingand-o pe Unirea Urziceni. Svabii au convins in prima repriza si au conservat victoria apoi”, a scris Die Welt.

Sport T- Online a notat ca ”Stuttgart a clarificat lucrurile in 11 minute”: ”Fericire si usurare la Stuttgart. Dupa 11 minute furioase, totul era decis. Start de vis in meciul cu Unirea, iar biletele pentru runda urmatoare sunt acontate. Dupa golul doi, parca o greutate s-a luat de pe umerii jucatorilor germani. Scorul detasat, reusit dupa 11 minute, a securizat victoria. Urziceni a parut socata. Semedo a dat sperante oaspetilor, dar Stuttgart a fost rareori realmente in pericol. VfB a avut si repriza a doua sub control, dar golul patru n-a mai venit. Romanii au ramas in joc, dar n-au parut sa creada cu adevarat in sansa lor, iar scorul este prea mic”.


Cotidianul Die Zeit e incantat de ”Startul record”: ”Inceput istoric pentru Stuttgart, care merge meritat in optimi. Eliberare pentru VfB. Romanii au sperat dupa golul lui Semedo, dar victoria putea fi mai categorica”.

Cotidianul Bild a vazut ”un debut de vis pentru noul antrenor, iar Stuttgart accede in faza urmatoare”. ”Stuttgart jubileaza. Meciul a inceput cum nu se putea mai bine, golul lui Semedo n-a mai contat”, a adaugat sursa citata.

Der Tagesspiegel a notat ca ”Stuttgart a inscris trei goluri istoric de rapide si se alatura lui Bayern in optimi. Multi si-au frecat ochii de admiratie. Pogrebniak a dansat pe langa Arlauskis ca un balerin de la Balsoi Teatr”.

Site-ul oficial al gruparii germane a comentat: ”Trei lovituri stralucitoare in primele 11 minute. Au mai fost ocazii din partea echipei conduse de Christian Gross. VfB a controlat prima repriza, a luat din nou jocul pe cont propriu dupa reusita lui Semedo si a fost din nou aproape de gol. Stuttgart a acontat cu calm cele trei puncte si se califica pe deplin meritat in primavara Ligii Campionilor”.

 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT