Chivu, facut praf de italieni: "Dani Alves l-a mancat de viu!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 12:32
Chivu, facut praf de italieni: "Dani Alves l-a mancat de viu!"

Seara de cosmar pentru Chivu pe Camp Nou cu Barcelona. Romanul a fost desemnat printre cei mai slabi oameni de la Inter.

"Chivu a fost in afara meciului, l-au depasit adversarii prin toate partile, mai ales Dani Alves", noteaza cotidianul Il Sussidiario. Sursa citata a apreciat cu nota 4 jocul internationalului roman, considerandu-l cel mai slab jucator de pe teren.

Aceeasi nota a primit fundasul roman si din partea site-ului tuttomercatoweb.com, care a considerat ca jucatorul roman a fost "dezorientat" in acest meci: "Dani Alves a facut orice pe parte lui. Dezorientat, jucatorul roman a lasat in dese randuri partea sa descoperita si i-a obligat pe coechipieri sa faca o munca dubla pentru a repara amneziile sale. In cele din urma si-a pierdut capul si a comis un fault dur ce i-a adus un cartonas galben si automat absenta de la meciul cu Rubin Kazan".

Tot nota 4 a primit Chivu si din partea site-urilor 24oredisport.com si eurosport.it, care au apreciat ca fundasul roman a avut marti o seara pe care trebuie sa o uite. "Seara de uitat cat mai rapid pentru Chivu. Nu s-a aflat niciodata in pozitia ideala, a fost de fiecare data depasit de Dani Alves care a facut ce a vrut pe partea lui", specifica eurosport.it.

Site-ul Sportvai.it i-a acordat fundasului Cristian Chivu nota 5 pentru jocul prestat, aceaasi cu cea a coechipierilor sai Maicon, Zanetti, Motta, Stankovici, Milito si Muntari. "Dani Alves l-a mancat de viu. Singura cale pe care a avut-o pentru de a opri adversarul a fost aceea de a face un fault de cartonas galben sau sa se urce pe un scuter. Prea slab", a specificat sursa citata.

Cotidianul Il Tempo si site-ul calciomercato.it au apreciat cu 4,5 jocul internationalului roman in disputa de marti. "Chivu a fost mereu in dificultate in fata lui Dani Alves, care l-a depasit de fiecare data", noteaza ziaristii de la Il Tempo.

Echipa italiana Internazionale Milano, cu fundasul Cristian Chivu integralist, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), de formatia spaniola FC Barcelona, intr-un meci din etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor. Chivu a primit un cartonas galben in minutul 80.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT