Beckenbauer a ras de Unirea in minutul 11: "Acum putem pleca acasa!"

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2009, 10:42
Beckenbauer a ras de Unirea in minutul 11: "Acum putem pleca acasa!"

Stuttgart a socat toata Germania cu cele trei goluri rapide in poarta Unirii. Chiar si pe Franz Beckenbauer, care s-a distrat de minune la microfonul unei televiziuni pentru care comenta.

Ziarul Stuttgarter Nachrichten a scris, dupa ce VfB Stuttgart a invins, miercuri seara, cu scorul de 3-1, formatia Unirea Urziceni, ca "schimbarea de antrenor a avut efect: calificare perfecta in faza eliminatorie a Ligii Campionilor".

"VfB a aratat in prima repriza cel mai bun joc de multa vreme si a securizat o victorie importanta. 1-0, 2-0, 3-0, iti venea greu sa crezi. Viteza ridicata, daruire, vointa si incredere au aratat svabii. Iar echipa din Urziceni nu a fost pregatita, evident, pentru asa ceva. Incredibil, dar adevarat", a comentat Stuttgarter Nachrichten.

Stuttgarter Zeitung a notat ca "VfB a fost dezlantuita". "Bucuria a revenit la Stuttgart, care intra in cele mai bune 16 echipe din Europa. Furtuna s-a starnit inca de la inceput. Trei actiuni ofensive, trei goluri. Oaspetii din Valahia au vrut aparent sa arate de ce au fost pe locul doi, dupa Sevilla, dar victoria nu a fost in pericol", a scris SZ.

Cotidianul Bild a titrat: "Gol party la debutul lui Gross". "Incredibil ce vedem, a strigat Beckenbauer la microfonul Sat 1. Trei goluri in 11 minute, nicio echipa nu mai castigase un meci asa de clar in atat de scurt timp, un record al succesorului lui Babbel, mai bine nu se putea! Acum putem merge acasa, a ras Beckenbauer in minutul 11. Jocul era decis. Au mai fost oportunitati pentru o victorie si mai clara", a precizat Bild.

"Fantastica VfB merge in optimi", a comentat site-ul postului de televiziune Sat 1: "Performanta frumoasa in partida cu Urziceni. Antrenor nou, alt noroc".

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT