A pozat in Playboy, are o relatie cu un bancher si are 2 super tatuaje! Corina Ungureanu: "Nu m-am considerat “manechina!"

Autor: Sport.ro
Marti 09 Februarie 2010, 11:50
A pozat in Playboy, are o relatie cu un bancher si are 2 super tatuaje! Corina Ungureanu: "Nu m-am considerat “manechina!"

Una dintre cele mai sexy gimnaste pe care le-a avut Romania, Corina Ungureanu, si-a gasit marea dragoste in Anglia, unde nu sta degeaba, antreneaza doua grupe de copii.

Click AICI pentru a urmari Sport.ro pe Facebook!

Cum este in Anglia? E adevarat ca ai un iubit bogat?:)

Corina Ungureanu: Am o relatie frumoasa, de numai 6 luni, cu un om extraordinar! Intr-adevar este manager general la o banca din Marea Britanie, dar asta conteaza mai putin! Important este ca ma sprijina in tot ce fac si ca ma iubeste!

Ai pozat in Playboy ca sa iti faci reclama?

Corina Ungureanu: Nu am pozat in Playboy ca sa-mi fac reclama, nu asta a fost intentia. M-am simtit flatata ca am aparut in Playboy, sincer… nu m-am considerat niciodata o “manechina”. Faptul ca am apartut si a doua oara… dupa 8 ani asta a fost si mai buna. Cred ca a fost cea mai buna decizie a mea vis-à-vis de facutul pozelor .”

 

Ai avut o relatie cu Marius Urzica?

Corina Ungureanu: Povestea asta cu Marius pe mine ma amuza. Noi ne stim din ’93, am facut acelasi sport. A fost asa o chestie draguta, nici macar nu ne-am pupat. Imi amintesc ca odata am primit un buchet de flori de la el!"

Corina Ungureanu viseaza ca intr-o zi sa se intoarca in Romania impreuna cu iubitul sau. Ii este dor de familie… de care nu are insa cum sa uite, nici macar la capatul lumii.

Am doua tatuaje. Unul pe umar, iar celalalt pe glezna. Pe umar mi-am scris numele parintilor mei, si numele fratelui meu! Pe glezna am un trandafir galben… e floarea mea preferata.

Iti este dor de Romania?

Corina Ungureanu: Mi-e dor de casa si incerc sa vin in Romania cat de des pot, dar deocamdata aici imi fac treaba. Sunt obisnuita sa stau departe de cei dragi, dar tot mi-e dor de familie… si am muncit si pentru ce am in tara. Oricum in 2 ani ma intorc in Romania! Acesta este planul meu!”

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies