Erling Haaland Borussia Dortmund Germania

VIDEO „Haaland a jucat ultimul meci din 2021!” O legendă a Norvegiei, destăinuiri despre accidentarea superstarului

Haaland a suferit o nouă accidentare în meciul cu Ajax, 0-4, din grupele Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 18:15

Erling Haaland are un nou sezon de excepție pentru Borussia Dortmund. Că toate că a avut și piedici, fiind accidentat în două rânduri, în cele 10 meciuri în care a fost utilizat, atacantul a înscris de 13 ori în toate competițiile.

Revenit cu o dublă în partida cu Mainz, 3-1, după problema de la coapsă, Erling Haaland a acuzat dureri fix în duelul următor, contra lui Ajax, 0-4, din grupele Champions League 

Jan Aage Fjortoft, fostul atacant al naționalei Norvegiei susține că sunt șanse mari ca meciul contra olandezilor să fi fost ultimul pentru superstarul lui Dortmund în acest an. 

Fjortoft: „Să sperăm că organismul lui va răspunde la tratament”

„Sunt la Bielefeld, la meciul dintre Arminia Bielefeld și Borussia Dortmund. Și sunt singurul atacant de aici, pentru că celălalt, mai tânăr și mai bun, Erling Haaland este indispobil din cauza unei accidentări. A revenit după accidentarea numărul unu, care nu are nimic de-a face cu accidentarea numărul doi. A revenit și a înscris două goluri cu Mainz, iar după meci a simțit dureri în picior, dar nu a fost nimic serios și a jucat cu Ajax în Champions League, un meci foarte important.

Însă după meci a simțit iar dureri și din informațiile pe care le am, accidentarea este serioasă. Dortmund a anunțat că va lipsi câteva săptămâni și că va rata câteva meciuri, inclusiv returul cu Ajax. Dar, din ce am înțeles, vorbind cu mai mulți oameni, Erling Haaland a jucat ultimul meci din 2021.

Va munci din greu pentru a se reface și a reveni mai puternic. Să sperăm că organismul său va răspunde la tratament. O accidentare de acest gen are nevoie de timp.

Iar acum vă tot întrebați de ce joacă Dormund cu acești tineri mereu? Bellingham, Haaland, Reyna, se tot accidentează. La acest nivel este un risc pe care ți-l asumi. Câteodată îți iese, alteori nu”, a declarat Jan Aage Fjortoft.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!