Uli Hoeness a pledat vinovat, risca 10 ani de inchisoare! Seful lui Bayern a recunoscut ca a furat 18,5 mil €: "Imi pare rau!"

Uli Hoeness a pledat vinovat, risca 10 ani de inchisoare! Seful lui Bayern a recunoscut ca a furat 18,5 mil €: "Imi pare rau!"

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a pledat vinovat in procesul care a inceput luni si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

"Recunosc evaziunea fiscala. Regret profund comportamentul meu", a spus Hoeness in debutul procesului care va dura patru zile.

In cazul in care justitia il va gasi vinovat, Uli Hoeness risca o pedeapsa cu inchisoare de zece ani.

Conform sursei citate, tribunalele din Germania au pronuntat, in general, pedepse cu inchisoarea pentru fraude fiscale care au depasit un milion de euro. De asemenea, judecatorul care prezideaza acest caz este cunoscut in Germania ca fiind nemilos in astfel de situatii, scrie Mediafax.

Uli Hoeness, in varsta de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala, in data de 30 iulie 2013, iar initial s-a vorbit despre un prejudiciu de 'doar' 3,5 milioane de euro.


VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies