Germania

Ar fi fost bomba fotbalului mondial! Zlatan, dorit de Bayern Munchen! Presedintele bavarezilor a facut anuntul: "Are cerintele unui zeu"

Unul dintre cei mai buni atacanti din istoria fotbalului, Zlatan Ibrahimovic, a fost aproape sa socheze lumea fotbalului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Martie 2021, 10:20
Data actualizarii: Sambata 27 Martie 2021, 10:25

Trecut prin toate campionatele mari in afara de Bundesliga, Zlatan putea sa evolueze si acolo, dupa cum anunta presedintele lui Bayern, Uli Hoeness. Acesta vorbeste despre interesul pe care bavarezii l-au avut pentru atacant in urma cu ceva timp, insa negocierile nu au fost foarte avansate, deoarece pretentiile atacantului suedez erau de-a dreptul colosale, in opinia lui Hoeness.

Vorbind in calitate de expert al celor de la RTL, in timpul victoriei Germaniei cu 3-0, in fata Islandei, din meciurile de calificare pentru CM din Qatar 2022, Hoeness a spus: "Zlatan este un jucator grozav, dar cerintele sale financiare erau, de asemenea, cele ale unui zeu. Am fost interesati o singura data, dar nici macar nu am ajuns pana la felul principal."

  • Bomba momentului in fotbalul mondial! Zlatan Ibrahimovic la Bayern Munchen?! Presedintele bavarezilor a facut anuntul Are cerintele unui zeu

Zlatan Ibrahimovic a evoluat de-a lungul carierei sale ilustre pentru cluburi ca Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, ​​AC Milan, PSG, Manchester United si LA Galaxy cu care a reusit sa castige campionatul in Suedia, Olanda, Italia, Spania si Franta. Chiar si acum, la 39 de ani, veteranul suedez se dovedeste a fi unul dintre cei mai importanti atacanti ai Europei, cu 17 goluri in 23 de aparitii, in toate competitiile, pentru cei de la AC Milan.

CITESTE SI

Modifică setările cookies