Germania

"Thomas Nemuritorul". Bayern i-a "sigilat" contractul lui Muller pe încă un sezon, dar bavarezii mai au două probleme de rezolvat

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 15:47
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 15:52

Thomas Muller şi-a prelungit cu un sezon contractul cu Bayern Munchen, de care este legat acum până în iunie 2024, a anunţat marţi campioana din Bundesliga, citată de DPA.

Fotbalistul de 32 de ani avea contract până în iunie 2023, la fel ca portarul Manuel Neuer (36 de ani) şi atacantul Robert Lewandowski (33). Neuer este aşteptat să semneze şi el o nouă înţelegere, dar situaţia lui Lewandowski este mai complicată.

Campion mondial în 2014 cu Germania, Muller nu a evoluat pentru altă echipă de club în afară de Bayern, la care a debutat în 2008. El a câştigat de 11 ori campionatul Germaniei, record pentru un jucător.

"Thomas Muller este o figură legendară care poartă emblema clubului nostru în inima sa. Bayern s-a remarcat dintotdeauna prin continuitate şi de aceea ne bucurăm că am reuşit să-i prelungim contractul acestui jucător important. Este un om care arată calităţi de lider, iar atitudinea sa în vestiar face din el un personaj important", a spus directorul executiv Oliver Kahn. Agepres

Modifică setările cookies