Fotbal extern

VIDEO „Neymar, repetă asta!” Imagini suprarealiste: ce a putut face un jucător ca să "omoare" secundele în finalul meciului 

Jucătorii inventează tot felul de tactici pentru a trage de timp atunci când echipa lor se află în avantaj, însă „spectacolul” oferit de Yordan Apostolov (32 de ani) nu s-a mai văzut până acum pe un teren de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 15:17
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 15:58

de Ionuț Axinescu

Scena nemaivăzută a avut loc în runda a 31-a din treia ligă din Bulgaria, la meciul dintre PFC Balkan Botevgrad și Belasitsa Petrich. Gazdele au câștigat cu 2-1, rezultat „muncit” din toate punctele de vedere.

Imagini suprarealiste în Bulgaria: s-a aruncat de pe targă ca să tragă de timp

Spre finalul partidei, în prelungiri, mijlocașul Yordan Apostolov a simțit nevoia să câștige câteva zeci de secunde, pe fondul dominării categorice a oaspeților, care căutau cu disperare un gol egalizator.

Mai întâi, jucătorul celor de la Botevgrad a simulat o accidentare și a cerut să primească îngrijiri în afara terenului. Luat cu targa de brancardieri, fotbalistul de 32 de ani a „plusat”. În timp ce era scos de pe gazon, Apostolov s-a aruncat efectiv de pe targă.

 

Personalul medical al gazdelor a reluat operațiunea, doar că unul dintre brancardieri a căzut, la rândul său. Voit sau pur întâmplător, nu se știe. Așa că un agent de securitate a intervenit ca să ridice targa și să încheie, în sfârșit, „misiunea”.

 

El fútbol búlgaro ???????? es maravilloso ????

„Neymar, repetă asta pentru Mondial!”

„Prestația” gazdelor i-a scos efectiv din sărite pe cei din staff-ul echipei din Petrich. Aceștia au protestat vehement și chiar au vrut să se încaiere cu fotbaliștii locali.

Momentul epic a stârnit sute de comentarii pe Twitter. „Schema i-a ieșit curat și spectaculos. E de 10!”, a scris un utilizator al rețelei. „Uite, Neymar! Du-te și repetă asta pentru Campionatul Mondial”, a postat altcineva, în timp ce un alt fan i-a sugerat lui Diego Simeone să noteze mișcarea bulgarului în caietul său.

În cele din urmă, „regia” lui Yordan Apostolov a fost de ajuns pentru ca Balkan Botevgrad să ia cele trei puncte, un rezultat care o păstrează pe locul al patrulea, cu 63 de puncte.

Belasitsa Petrich rămâne lider, cu 72 de puncte, în ciuda eșecului. Oaspeții au ratat însă șansa de a se desprinde în clasament față de principala urmăritoare, FC Vitosha Bistritsa.

Modifică setările cookies