GALERIE FOTO Sebastien Haller, fotbalistul care a fost diagnosticat în iunie cu cancer, a revenit pe teren! Ce a declarat jucătorul de la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Bundesliga Sebastien Haller Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 19:16
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 19:14

Atacantul a fost transferat la trupa de pe Signal Iduna Park în vara lui 2022 drept înlocuitorul lui Erling Haaland, dar totul nu a decurs conform planurilor.

Sebastien Haller a fost depistat cu cancer în luna iunie, iar la sfârșitul lui noiembrie ivorianul deja fusese supus la doua intervenție chirurgicală din cauza bolii.

Sebastien Haller, fotbalistul care a fost diagnosticat în iunie cu cancer, a revenit pe teren! Ce a declarat jucătorul de la Borussia Dortmund

Publicația Bild scria în decembrie că fotbalistul ar putea reveni la antrenamente la începutul noului an, iar Borussia Dortmund a făcut public pe 9 ianuarie faptul că Sebastien Haller se pregătește cu echipa de o săptămână deja.

„Sunt bine. Au fost șase luni grele. Sunt foarte fericit că sunt aici cu colegii și mă antrenez. Pentru mine, revenirea mea a fost doar o chestiune de timp. E cel mai bun simț pe care-l poți avea să revii pe teren”, a spus Sebastien Haller, potrivit bvb.de.

Tumoarea lui Sebastien Haller este malignă! Jucătorul va trebui să facă chimioterapie

În urma biopsiei s-a constatat că tumoarea este de tip malign, astfel că atacantul va trebui să facă chimioterapie pentru a scăpa de ea, după cum a anunțat clubul. În ciuda situației, nemții anunță că posibilitățile de recuperare ale lui Haller sunt foarte bune. 

„Sebastien va primi cel mai bun tratament posibil. Posibilitățile de recuperare sunt foarte bune. Îi dorim lui și familiei lui multă putere, optimism, gândurile noastre sunt îndreptate spre el în timpul acestei perioade dificile”, spunea în vară Sebastien Kehl, directorul sportiv al lui Borussia Dortmund conform cotidianului Mundo Deportivo. 

Cifrele lui Sebastien Haller

Ivorianul a trecut pe la două academii: Vigneux și Bretigny. În 2012 a început să evolueze pentru echipa mare de la AJ Auxerre, ca în 2015 să fie transferat la FC Utrecht.

În 2017, Frankfurt l-a cumpărat de la neerlandezi pentru șapte milioane de euro, în 2019 a ajuns la West Ham, în 2021, la Ajax, iar Dortmund a plătit 31 milioane în iulie pe serviciile lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!