Manchester United antony Premier League Anglia

FOTO Starul adus de Manchester United în vară, surprins cu un bolid de aproape 400.000 euro la antrenament!

Antony a fost transferat de conducerea „diavolilor roșii” la sfârșitul lui august, 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:36
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:35

Manchester United a plătit pe serviciile lui Antony nu mai puțin de 95 milioane de euro celor de la Ajax. Brazilianul a ajuns, astfel, a doua cea mai scumpă mutare a formației de pe Old Trafford, după Paul Pogba (105 milioane euro).

Starul adus de Manchester United în vară, surprins cu un bolid de aproape 400.000 euro la antrenament!

Publicația britanică, Daily Mail, a scris că Antony a fost surprins la antrenamente parcând un bolid luxos, un Lamborghini, care valorează nu mai puțin de 382.000 euro pe piață.

sursă foto: Daily Mail

Aceeași sursă a mai informat faptul că în urmă cu o săptămâne starul brazilian și-ar fi bușit vechea mașină, un BMW X6. Automobilul era puțin mai ieftin decât actualul autoturism. Antony plătise doar 113.000 euro pe el.

Reacția lui Neymar după criticile primite de Antony

Antony a postat un mesaj clar pe rețelele de socializare în urma criticilor primite, spunând că brazilienii sunt cunoscuți deja pentru astfel de scheme. Totodată, fotbalistul a ținut să evidențieze că astfel de momente l-au ajutat să ajungă la un nivel cât mai înalt în fotbal. 

„Noi, brazilienii, suntem cunoscuți pentru arta noastră. Și nu mă voi opri din ceea ce m-a ajutat să ajung aici”, a scris Antony pe rețelele de socializare. 

Colegul lui Antony de la echipa națională, Neymar, a avut și el un mesaj pe care i l-a transmis fotbalistului transferat de Manchester United de la Ajax. 

„Continuă așa, nu schimba nimic. Ridică-te, prietene, îndrăzneală și bucurie”, a scris fotbalistul lui Paris Saint-Germain pe Instastory, într-o postare în care apărea schema colegului său. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!