OFICIAL Se retrage ”Nemuritorul” din Bundesliga! ”Cred că astăzi a venit momentul”

Makoto Hasebe Bundesliga Eintracht Frankfurt finala Europa League 2022 retragere Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 11:26
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 11:31

La 40 de ani, Makoto Hasebe își încheie cariera de jucător după un deceniu petrecut la Eintracht Frankfurt, echipă cu care a câștigat Europa League în 2022.

Makoto Hasebe, mijlocaşul japonez al lui Eintracht Frankfurt, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se va retrage din activitate la sfârşitul sezonului.

Makoto Hasebe (40 de ani) joacă de zece ani la Eintracht Frankfurt, pentru care a evoluat în 303 meciuri. 

Cum apariţiile sale în meciuri sunt tot mai puţine, iar uzura fizică şi psihică şi-a pus amprenta pe jocul său, Hasebe a ales să convoace o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa decizia.

„De mulţi ani ştiu că va veni o zi în care voi fi nevoit să iau această decizie. Asta se întâmplă de cinci sau şase ani. Şi cred că azi a venit momentul”, a mărturisit mijlocaşul japonez, citat de news.ro.

„Cred că o să stau mai mult în Germania, cu familia mea. Aceasta este a doua noastră ţară. 

Am vorbit cu conducerea clubului, mai sunt câteva detalii de rezolvat, dar planul este să rămân la Eintracht şi sunt foarte, foarte bucuros de asta!”, a declarat Hasebe, vorbind despre cariera lui de după retragere.

VIDEO Makoto Hasebe a evoluat în finala Europa League din 2022, Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers 1-1, 5-4 la loviturile de departajare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!