Anderlecht Felice Mazzu Wouter Vandenhaute Germania

Președintele lui Anderlecht a făcut lumină. Motivul pentru care Felice Mazzu a fost demis înainte de meciul cu FCSB (în direct pe Pro Arena & VOYO joi, 19:45)

Felice Mazzu a fost demis după derby-ul Belgiei, Standard Liege - Anderlecht (3-1, suspendat în minutul 63).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:17
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:15
Din articol

Președintele lui Anderlecht, Wouter Vandenhaute a vorbit despre despărțirea de antrenorul clubului, Felice Mazzu, care se afla la cârma echipei de la începutul lui iulie 2022.

Vandenhaute a evidențiat faptul că rezultatele slabe ale formației din ultima perioadă, cum ar fi 1-2 cu West Ham în Conference League sau seria de eșecuri din campionatul Belgiei (0-1 vs Club Brugge, 2-3 vs Waregem, 1-3 vs Standard Liege), au dus la demiterea antrenorului.

„Antrenorul a fost demis, pentru că rezultatele nu sunt cele dorite. În dimineața aceasta, am avut o discuție amicală cu Mazzu. Este dezamăgit, dar rămâne un profesionist desăvârșit.

Știe că nu am avut de ales. Totul s-a întâmplat cu foarte mult respect, iar Felice Mazzu rămâne un prieten apropiat al clubului. Având în vedere cariera sa incredibilă, nu putem spune că a devenit un antrenor prost peste noapte.

Ne aflăm în mijlocul unei crize. Ține doar de noi să găsim soluții. Mazzu nu este singurul vinovat. Cunoaștem motivele care ne-au dus către el. Ne-am creat un stil alături de Kompany, dar nu am avut constanță și rezultate. Cu Mazzu ne-am dorit experiență și rezultate”, a spus Wouter Vandenhaute, potrivit Le Soir.

Felice Mazzu

Clubul Anderlecht Bruxelles a anunțat despărțirea de antrenorul Felice Mazzu, chiar înaintea meciului de joi din Conference League! Interimar va fi Robin Veldman.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!