Ariel Ortega Argentina River Plate Stiri

FOTO ȘI VIDEO Îl mai recunoști? Cum a ajuns să arate superstarul lui River Plate și al naționalei Argentinei

Celebrul fotbalist al anilor '90 a ajuns să fie de nerecunoscut la 48 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 19:49

Ariel Ortega (48 ani) este un produs al lui River Plate, club pentru are a debutat în 1991. De altfel, mijlocașul ofensiv a măruturisit că decizia de a da probe pentru echipa alături de care a câștigat 7 trofee a venit într-un mod spontan.  

„Planul era să merg la Boca sau Independiente , dar când am ajuns din Ledesma, orașul meu, i-am spus celui care m-a adus că vreau să merg la River. Nu cunoșteam pe nimeni acolo, dar m-am dus.. 

Am jucat foarte puțin, dar mi-au spus că mă vor suna... M-am întors în orașul meu și într-o zi a sosit o scrisoare de la River, unde îmi spuneau că trebuie să mă prezint la antrenamente. Imaginați-vă emoția”, a declarat Ariel Ortega pentru ESPN

Ariel Ortega și scurta aventură în Europa

Restul e istorie, Ortega și-a tecut în palmares 6 titluri cu River Plate și o Cupă Libertadores. Evoluțiile solide de la echipa de club l-au propulsat și la naționala Argentinei, unde a adunat 88 de selecții, reușind să marcheze 17 goluri. 

Mijlocașul ofensiv a avut și experiențe în Europa, la Valencia, Sampdoria, Parma sau Fenerbahce, însă fără a avea succesul din țara natală.

În prezent, Ortega nu mai este implicat în fotbal și este un personaj retras, fără a fi activ pe rețelele de social media. Însă, cu toate acestea, tot au „scăpat” în mediul online niște fotografii recente cu legenda lui River Plate. 

Modifică setările cookies