FOTO ȘI VIDEO Îl mai recunoști? Cum a ajuns să arate superstarul lui River Plate și al naționalei Argentinei

Ariel Ortega Argentina River Plate Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 19:49

Celebrul fotbalist al anilor '90 a ajuns să fie de nerecunoscut la 48 de ani. 

Ariel Ortega (48 ani) este un produs al lui River Plate, club pentru are a debutat în 1991. De altfel, mijlocașul ofensiv a măruturisit că decizia de a da probe pentru echipa alături de care a câștigat 7 trofee a venit într-un mod spontan.  

„Planul era să merg la Boca sau Independiente , dar când am ajuns din Ledesma, orașul meu, i-am spus celui care m-a adus că vreau să merg la River. Nu cunoșteam pe nimeni acolo, dar m-am dus.. 

Am jucat foarte puțin, dar mi-au spus că mă vor suna... M-am întors în orașul meu și într-o zi a sosit o scrisoare de la River, unde îmi spuneau că trebuie să mă prezint la antrenamente. Imaginați-vă emoția”, a declarat Ariel Ortega pentru ESPN

Ariel Ortega și scurta aventură în Europa

Restul e istorie, Ortega și-a tecut în palmares 6 titluri cu River Plate și o Cupă Libertadores. Evoluțiile solide de la echipa de club l-au propulsat și la naționala Argentinei, unde a adunat 88 de selecții, reușind să marcheze 17 goluri. 

Mijlocașul ofensiv a avut și experiențe în Europa, la Valencia, Sampdoria, Parma sau Fenerbahce, însă fără a avea succesul din țara natală.

În prezent, Ortega nu mai este implicat în fotbal și este un personaj retras, fără a fi activ pe rețelele de social media. Însă, cu toate acestea, tot au „scăpat” în mediul online niște fotografii recente cu legenda lui River Plate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!