Germania

OFICIAL | Reus le-a inchis usa in nas Realului si Barcelonei! Starul german si-a prelungit contractul cu Borussia Dortmund

Cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt.de, Marco Reus este una dintre marile tinte ale cluburilor din Europa
Acesta le-a inchis insa usa gigantilor de pe continent, prelungindu-si contractul cu Borussia Dortmund

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2015, 14:20
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2015, 14:29

Borussia Dortmund nu se descurca prea bine in campionat, insa a reusit sa-l convinga pe Marco Reus sa-si prelungeasca intelegerea.

Starul de 25 de ani, curtat de Real Madrid, Barcelona, Manchester United sau Arsenal a decis sa le inchida usa in nas marilor forte de pe continent.

Reus avea o clauza de 25 de milioane de euro, pe care marile forte ale Europei ar fi fost gata sa o achite la finalul sezonului, in incercarea de a profita de o posibila clasare slaba a Borussiei.

Internationalul german a decis, insa, sa dea curs ofertei primite din partea clubului si a semnat pana in 2019, scrie Kicker. Reus s-a fotografiat alaturi de sefii Borussiei la semnarea contractului, pentru a inlatura orice dubiu legat de posibila sa despartire de club.

Reus joaca la Dortmund din 2012, cand a fost transferat in schimbul a 17 milioane de euro. Acesta a marcat 34 de goluri in 72 de partide pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Reus are si 23 de selectii la nationala Germaniei, insa a ratat Campionatul Mondial din 2014 din cauza unei accidentari.

Presa germana mai scrie ca Reus a refuzat negocierile cu Real Madrid si ca noul contract cu BVB nu mai prevede o clauza de reziliere a contractului.

Modifică setările cookies