Bayern Munchen Bundesliga Robert Lewandowski Germania Nemții au dezvăluit cum sunt salariile jucătorilor de la Bayern! Care e limita și cine câștigă cel mai mult

Nemții au dezvăluit cum sunt salariile jucătorilor de la Bayern! Care e limita și cine câștigă cel mai mult

Bayern Munchen domină în Bundesliga, însă nemții își păstrează principiile legate de salariile fotbaliștilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:21
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:22

Bavarezii sunt cunoscuți pentru principiile financiare pe care le au, iar în ciuda faptului că s-au produs schimbări în conducerea clubului, cu Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic în board, politica salarială și de transferuri nu s-a modificat. 

Sport Bild, citată de Marca, a dezvăluit noul plafon salarial pe care oficialii clubului l-au implementat la club, care este divizat în patru categorii, în funcție de nivelul de câștig, care nu va fi mai mare de 20 de milioane de euro brut. 

  • Nemții au dezvăluit cum sunt salariile jucătorilor de la Bayern! Care e limita și cine câștigă cel mai mult

Primul grup este cu intervalul salarial 15-20 de milioane de euro, acolo unde sunt incluși Lewandowski, Neuer, Muller și Sane. Aici ar putea fi inclus și Kimmich, cu care oficialii negociază un nou contract. În aceeași situație se află și Goretzka și Coman. 

În cel de-al doilea grup sunt incluși jucătorii cu salarii între 10 și 15 milioane de euro, iar acolo se regăsesc Kimmich, Coman și Gnabry. Sule și Goretzka sunt în grupul 3, cu salarii cuprinse între 5 și 10 milioane, însă cu cel din urmă se negociază prelungirea, iar în ultimul grup sunt incluși fotbaliștii cu salarii de până la 5 milioane de euro. 

Cel mai bine plătit fotbalist al lui Bayern este Robert Lewandowski, care primește maximum din plafonul impus de șefi, adică 20 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!