Clauzele din contractul lui Manuel Neuer care o dezavantajează pe Bayern Munchen. Nemții se află într-o situație delicată 

Manuel Neuer Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:01
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:27

Manuel Neuer s-a accidentat, iar „bavarezii” au rămas fără portar. Neamțul ar urma să revină abia la sfârșitul sezonului la sfârșitul lui iunie.

Manuel Neuer şi-a fracturat piciorul drept într-un accident de schi, în timp ce se afla în vacanţă după întoarcerea din Qatar, şi va fi indisponibil până la finalul sezonului.

În vârstă de 36 de ani, Manuel Neuer a fost deja operat într-o clinică din Murnau, în apropiere de Munchen. "Mulţumesc foarte mult echipei medicale. Doare totuşi că sezonul actual s-a încheiat pentru mine", a scris portarul german pe contul de Instagram, în dreptul unei poze făcută pe patul de spital, la jumătatea lunii decembrie.

Pe 19 ianuarie, Bayern Munchen a oficializat transferul lui Yann Sommer, urmând ca acesta să evolueze pentru campioana Germaniei în restul sezonului. Contractul elvețianului este valabil până în iunie 2025.

Clauzele din contract care îl favorizează pe Manuel Neuer 

Presa din Germania a oferit detalii despre contractul pe care îl are Manuel Neuer la Bayern Munchen. Potrivit publicației Bild, portarul neamț nu poate fi pedepsit pentru accidentul de la schi, deoarece nu există vreo clauză în acest sens. 

În plus, "bavarezii" sunt obligați să îi plătească salariul lunar portarului german, deoarece nu este stipulată vreo clauză pentru situații ca cea prin care trece acum clubul.

"Manuel a decis să ia o mică pauză după Mondial. Avea nevoie de odihnă după un asemenea eveniment stresant. Neuer este mare fan al schiului alpin. Știu că a fost avertizat de mai multe ori că este puțină zăpadă, pietrele erau la vedere, dar nu ascultă de nimeni.

Ne-am pierdut portarul, este teribil, deoarece este unul dintre cei mai buni din lume. O pierdere foarte serioasă pentru echipă", a explicat Kahn.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!