Germania

Liga germana a anuntat ce se intampla cu jucatorii care s-au PUPAT dupa primul meci din Bundesliga! Fotbalistii Herthei au incalcat regulile de distantare

Bundesliga s-a reluat ieri dupa o pauza de doua luni cauzata de pandemia de coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2020, 09:41
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2020, 09:44

Desi campionatul german s-a reluat, fotbalistii trebuie sa se adapteze cu strictete regulilor impuse de oficialii germani in privinta distantarii sociale a jucatorilor, atat pe teren, cat si in afara lui. 

Doi jucatori de la Hertha Berlin au uitat de masurile de siguranta si s-au pupat la finalul meciului cu Hoffenheim, castigat cu 3-0. Imaginile cu cei doi au devenit virale, iar oficialii ligii au oferit o reactie. 

"In ceea ce priveste manifestarile de bucurie, s-au dat doar recomandari, astfel ca nu pot exista sanctiuni", a declarat un purtator de cuvant al ligii germane conform L'Equipe. 

Antrenorul Herthei, Bruno Labbadia a explicat reactia jucatorilor sai. 

"Sper ca oamenii vor intelege situatia. Abtinerea de la manifestarile de bucurie in grup reprezinta doar o indicatie. Noi am fost testati de sase ori negativ cu coronavirus, ultima data ieri. Emotiile fac si ele parte din joc, altfel jucam degeaba", a declarat antrenorul Herthei. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies