Jude Bellingham va avea o clauză de reziliere uriașă la Real Madrid

jude bellingham Borussia Dortmund Real Madrid Germania Jude Bellingham
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Mai 2023, 17:43
Data actualizarii: Vineri 05 Mai 2023, 17:43

Jude Bellingham (19 ani) ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid, după ce a fost dorit de Liverpool și Manchester City.

Pentru transferul puștiului-minune al Angliei, Realul ar urma să plătească o sumă de aproximativ 100-120 de milioane de euro, chiar dacă Borussia Dortmund a solicitat 140 de milioane de euro în schimbul lui Bellingham.

La Real, Bellingham ar urma să aibă un contract cu o clauză de reziliere fabuloasă, în valoare de un miliard de euro, notează spaniolii de la Cadena SER, care scriu că englezul și-a dat acordul pentru un contract pe șase ani pe ”Bernabeu”.

Jude se află din 2020 la Borussia Dortmund. El a fost transferat la acel moment de la Birmingham, în schimbul sumei de 25 milioane de euro. În prezent, mijlocașul englez mai are un contract valabil cu Borussia până în iunie 2025.

Cifrele lui Jude Bellingham

Cotat la 120 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt, Jude Bellingham are la aciv 130 de meciuri oficiale pentru BVB. El a înscris 21 de goluri și a livrat 25 de pase decisive până în acest moment.

În actuala stagiune, Bellingham a marcat de cinci ori și a pasat decisiv în tot atâtea rânduri. El a evoluat în 93% dintre minutele disputate de Borussia în acest sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!