Joshua Kimmich a dezvăluit cum a trecut peste ”cea mai proastă zi din viața lui”

Joshua Kimmich Bayern Munchen Germania Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 21:37
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 21:37

Internaţionalul german Joshua Kimmich a recunoscut miercuri că, graţie copiilor săi, a evitat o depresie după eliminarea Germaniei din grupe la Cupa Mondială, relatează AFP.

Kimmich le-a mulţumit copiilor săi, care l-au salvat de la depresie în ultima perioadă.

Aflat cu echipa sa, Bayern Munchen, la Doha, pentru un cantonament, Joshua Kimmich le-a spus ziariştilor care au însoţit echipa bavareză în Qatar că eliminarea Germaniei din primul tur la Cupa Mondială a fost „cea mai proastă zi din viaţa lui”.

Cum a trecut Kimmich peste ”cea mai proastă zi din viața lui”

Internaţionalul german a mărturisit că s-a temut de depresie după această eliminare, dar ceea ce l-a salvat a fost prezenţa copiilor săi: 

„Sincer, puteam sfârşi căzând în depresie, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Şi asta mulţumită celor trei copii ai mei. Alături de ei este greu să cazi în depresie, ai multe alte lucruri de făcut”, a declarat Kimmich.

Fotbalistul german nu a mai jucat de la 1 decembrie şi consideră că vacanţa sa a fost una „mult prea lungă”, dar este foarte motivat să joace din nou.

Bayern Munchen reia campionatul vineri, 20 ianuarie, cu un meci la Leipzig, împotriva echipei RB, locul 3 în Bundesliga.

News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!