Gest halucinant al lui Ribery la ultimul meci al lui Bayern! A plecat de pe banca in timpul partidei, s-a urcat in taxi si a plecat acasa!
Duminica 16 Septembrie 2018, 13:30

Gest halucinant al lui Ribery la ultimul meci al lui Bayern! A plecat de pe banca in timpul partidei, s-a urcat in taxi si a plecat acasa!

Ribery va fi amendat pentru gestul sau.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Bayern Munchen a castigat cu 3-1 derby-ul etapei din Bundesliga in fata celor de la Bayer Leverkusen si are 9 puncte dupa primele 3 etape. Insa lucrurile nu sunt deloc roz la campioana Germaniei - pe langa accidentarea grava a lui Tolisso, Niko Kovaci are parte si de probleme disciplinare.

Frank Ribery nu a jucat niciun minut si a avut o izbucnire nervoasa in momentul in care Kovaci a decis sa faca ultima schimbare, introducandu-l pe Alaba in locul lui Rafinha, accidentat. Ribery a plecat de pe banca, a iesit din stadion si a luat un taxi pana acum, conform presei din Germania.

Ribery, cel care nu a vazut astfel ultimul gol al partidei al lui James Rodriguez, va fi amendat de cei de la Bayern.Hărţile războiului din PSD. De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea