Dezvaluiri socante la Bayern in ERA Guardiola! "Pep ma presa mereu, dar eram mai mare decat el oricum"

Dezvaluiri socante la Bayern in ERA Guardiola! "Pep ma presa mereu, dar eram mai mare decat el oricum"

Pep Guardiola a fost criticat de medicul lui Bayen Munchen.

In cei 3 ani petrecuti la Bayern, Pep Guardiola nu a avut o relatie foarte buna cu medicul bavarezilor, Hans Muller-Wohlfahrt. Cei doi s-au contrariat de mai multe ori in perioada cand Pep era antrenorul lui Bayern.

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt este seful staffului medical de la Bayern si al nationalei Germaniei, dar in 2015 a intrat intr-un conflict cu Pep Guardiola, iar sefii lui Bayern au decis sa fie de partea tehnicianului, preferand sa-l demita pe Muller-Wohlfahrt. Revenit la echipa în 2017, omul care ii ingrijeste pe fotbalistii de sute de milioane ai lui Bayern l-a criticat dur pe Guardiola.

Recent,  Hans Muller-Wohlfahrt a dezvaluit pentru Bild ca era presat de Guardiola sa rezolve cat mai rapid problemele jucatorii accidentati.

"Guardiola a fost neglijent in privinta profesiei medicale. El nu voia sa vindec jucatorii, el doar voia sa le ameliorez durerea jucatorilor ceea ce este impotriva filozofiei mele. El a incercat sa ma faca sa fiu servitorul sau. A avut o atitudine superioara fata de toata lumea si a crezut ca este mai inteligent decat toata lumea, dar eu eram mai mare decat el oricun. Am avut o pozitie privilegiata la club si eram la fel de important ca el. Este o persoana cu nivel scazut de respect de sine, care traieste intr-o stare constanta de frica de a-si pierde autoritatea si puterea" , a spus Wohlfart.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies