Dezvaluiri socante la Bayern in ERA Guardiola! "Pep ma presa mereu, dar eram mai mare decat el oricum"
Sambata 31 Martie 2018, 10:24

Dezvaluiri socante la Bayern in ERA Guardiola! "Pep ma presa mereu, dar eram mai mare decat el oricum"

Pep Guardiola a fost criticat de medicul lui Bayen Munchen.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

In cei 3 ani petrecuti la Bayern, Pep Guardiola nu a avut o relatie foarte buna cu medicul bavarezilor, Hans Muller-Wohlfahrt. Cei doi s-au contrariat de mai multe ori in perioada cand Pep era antrenorul lui Bayern.

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt este seful staffului medical de la Bayern si al nationalei Germaniei, dar in 2015 a intrat intr-un conflict cu Pep Guardiola, iar sefii lui Bayern au decis sa fie de partea tehnicianului, preferand sa-l demita pe Muller-Wohlfahrt. Revenit la echipa în 2017, omul care ii ingrijeste pe fotbalistii de sute de milioane ai lui Bayern l-a criticat dur pe Guardiola.

Recent,  Hans Muller-Wohlfahrt a dezvaluit pentru Bild ca era presat de Guardiola sa rezolve cat mai rapid problemele jucatorii accidentati.

"Guardiola a fost neglijent in privinta profesiei medicale. El nu voia sa vindec jucatorii, el doar voia sa le ameliorez durerea jucatorilor ceea ce este impotriva filozofiei mele. El a incercat sa ma faca sa fiu servitorul sau. A avut o atitudine superioara fata de toata lumea si a crezut ca este mai inteligent decat toata lumea, dar eu eram mai mare decat el oricun. Am avut o pozitie privilegiata la club si eram la fel de important ca el. Este o persoana cu nivel scazut de respect de sine, care traieste intr-o stare constanta de frica de a-si pierde autoritatea si puterea" , a spus Wohlfart.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"