Il mai stii pe Juan Manuel Pinto, portarul de rezerva al Barcelonei in epoca Guardiola? Schimbare incredibila de cariera, dupa retragere

Il mai stii pe Juan Manuel Pinto, portarul de rezerva al Barcelonei in epoca Guardiola? Schimbare incredibila de cariera, dupa retragere

Juan Manuel Pinto a jucat pentru Barcelona intre 2008 si 2014, fiind rezerva lui Victor Valdes. El a bifat in jur de 50 de meciuri in toate competitiile.

Pinto a aparat poarta Celtei Vigo timp de 10 ani, intre 1998 si 2008, bifand peste 200 de meciuri. In 2008, acesta a fost transferat de Barcelona. Avea deja 32 de ani si a decis sa accepte postul de rezerva al lui Victor Valdes la una dintre cele mai puternice formatii din lume.

Timp de 6 ani, Pinto a facut parte din lotul Barcelonei, aparand poarta echipei in peste 50 de meciuri in toate competitiile. El a decis sa agate ghetele si manusile in cui in 2014, la varsta de 38 de ani.

A devenit muzician full time

Triplu campion al Spaniei, dublu castigator al Cupei Spaniei, dar si al UEFA Champions League si al Supercupei Europei, Juan Manuel Pinto s-a reorientat complet dupa retragerea din fotbal.

Inca din vremea in care activa ca portar, acesta nu s-a sfiit in a-si etala talentul de muzician. La inceputul anilor 2000, el si-a infiintat propriul studio de inregistrari si a inceput sa scoata melodii sub pseudonimul Wahin.

Retragerea din activitatea de fotbalist profesionist i-a adus mult mai mult timp lui Pinto pentru a se dedica muzicii, iar de atunci asta face!

Pinto "Wahin" a aparut in 2017 inclusiv pe Soundtrack-ul oficial al filmului Furios si Iute, pelicula cu incasari colosale in intreaga lume.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies