Paderborn Bundesliga Germania Germania

Clubul anonim din Germania care isi ridica cu "banii pe Chiriches" un centru de fotbal la care echipele din Liga I nici nu viseaza

Au 107 vechime, dar 2014 este anul gloriei lor. Au ajuns sa joace in fata titanilor din Europa si pentru asta au realizat ca trebuie sa investeasca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Octombrie 2014, 19:53
Data actualizarii: Joi 23 Octombrie 2014, 19:56

SC Paderborn, un club anonim pentru fotbalul din Germania, care pentru prima data in toata istoria sa a reusit sa promoveze in Bundesliga, si-a prezentat proiectul noului centru de fotbal, unde echipa se va antrena incepand cu 2015.

"Suntem increzatori ca in curand va incepe constructia, iar din 2015 va fi gata", a declarat Josef Ellebracht, vicepresedintele lui Paderborn, clubul care pentru primele trei etape ale sezonului a fost liderul campionatului Germaniei.

Micuta echipa germana cu un stadion de numai 15.000 de locuri este un nou exemplu european pentru cluburile din Romania care inca nu au gasit resurse de inspiratie pentru a investi eficient in fotbal.

Cu numai 8.5 milioane de euro, cat a incasat Steaua de la Tottenham pentru transferul lui Vlad Chiriches, Paderborn isi construieste o noua baza de antrenamente, cu 6 terenuri impecabile si o cladire de doua etaje, cu birouri, vestiare si sala de recuperare.

Paderborn negociaza in aceste zile cu autoritatile locale pentru a suporta o parte din costurile necesare finalizarii lucrarii, scriu ziaristii de la Bild.

Modifică setările cookies