Timo Werner Chelsea juventus Premier League Germania

Capăt de linie pentru Timo Werner în Premier League. Unde este așteptat neamțul

Timo Werner a fost adus de Chelsea în vara anului 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 07:40
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 07:58
Din articol

Fotbalistul german nu prea a impresionat la Chelsea în sezoanele petrecute pe Stamford Bridge, iar conducerea în frunte cu Todd Boehly caută să-l vândă pe acesta.

Newcastle s-a aflat printre echipele interesate de serviciile jucătorului. Acum, Fabrizio Romano, jurnalistul sportiv expert în transferuri, a scris pe rețelele social media că și Juventus îl dorește pe Werner la echipă.

În acest sens, neamțul va avea o alegerea grea de făcut. Fie să rămână în Premier League și să dovedească faptul că poate mai mult, fie părăsește eșalonul de top englezesc și încearcă în alt campionat.

  • 35 milioane de euro este cota lui Werner pe piață, conform Transfermarkt
  • Germanul are 53 de convocări la echipa națională, pentru care a și reușit să marcheze în 24 de situații.

Cariera lui Werner 

Timo este produsul lui Steinhald, însă a trecut și pe la academia lui Stuttgart. A ajuns în iulie 2016 la Redd Bull Leipzig unde a făcut senzație, a fost golgheter, iar cota sa pe piață a atins suma de 64 milionae de euro, conform site-urilor de specialitate. Vândut la Chelsea pentru 53 milioane, cariera lui Werner s-a mai desumflat, însă au fost momente în care părea că dă semne de revenire.

Neamțul a bifat 89 de apariții în tricoul formației de pe Stamford Bridge, pentru care a marcat 23 de goluri și a oferit 21 de pase decisive. La Leipzig, Werner a înscris 93 de goluri și a dat 40 de assisturi în 158 de meciuri disputate pentru clubul din Germania.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies