Cristiano Ronaldo Atletico Madrid Manchester United Premier League transferuri vara Anglia

FOTO Ce spune președintele lui Atletico Madrid despre transferul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu își dorește să evolueze în Europa League cu Manchester United și încearcă să facă tot posibilul să o părăsească în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 22:59
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:56
Din articol

În acest sens, au existat extrem de multe zvonuri în online despre faptul că Ronaldo vorbește cu diferite echipe. Astfel că, ar fi vorbit și cu conducerea de la Atletico Madrid.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a publicat o postare pe rețelele social media în care l-a citat pe președintele lui Atletico, Enrique Cerezo, care a vorbit despre situația portughezului și dacă va ajunge la clubul său.

„Nu știu cine a inventat această poveste despre Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid. Cu siguranță nu este adevărată. Este practic imposibil ca acesta să vină la Atletico de Madrid”, au fost cuvintele oficialului de le Wanda Metropolitano pentru o publicație spaniolă, citate de Fabrizio Romano.

Ronaldo s-a întâlnit astăzi cu oficialii "diavolilor roșii", pentru a vorbit despre situația sa la Manchester United. Cel mai probabil, conducerea va încerca să-l facă să rămâna la echipă, chiar dacă se știe clar care este dorința câștigătorului a cinci baloane de aur.

  • Portughezul a evoluat în două rânduri pe Old Trafford: între 2003 și 2009 și 2021 până în prezent

Ronaldo a revenit la United în vara anului 2021 de la Juventus, pentru 15 milioane de euro. Italienii îl aduseseră pe 117 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață era de 100 milioane, conform site-urilor de specialitate. Acum, însă, valoarea sa nu depășește 30 milioane.

Cariera lui Ronaldo

Portughezul are cinci trofee Champions League și cinci Baloane de Aur. A făcut senzație la Real Madrid, unde a bifat 436 de apariții și a marcat 446 de goluri. La United, Ronaldo a înscris 142 de goluri în 329 de partide. Sir Alex Ferguson l-a "găsit" pe portughez la Sporting în 2003 și l-a adus în Premier League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!