BOMBA: Lewandowski a recunoscut! Real a incercat SMECHERII inainte si dupa semifinalele Ligii! Momentul incredibil pentru un club MARE:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 19:37

	BOMBA: Lewandowski a recunoscut! Real a incercat SMECHERII inainte si dupa semifinalele Ligii! Momentul incredibil pentru un club MARE:

Lewandowski a vorbit pentru prima data deschis despre ce s-a intamplat in afacerea Real - Dortmund, mai exact despre evenimentele de dupa umilinta spaniolilor din Liga.

Atacantul Borussiei a primit o marire de salariu, la 5 milioane de euro pe sezon, pentru ultimul an de contract. In 2014 lui ii expira intelegerea cu Dortmund, asa ca s-a inteles cu sefii ca nu va mai continua.

Cum s-a scris de zeci de ori ca Real l-a dorit mult, mai ales Mourinho, el a raspuns pe teren, chiar in semifinalele de anul trecut, in Liga. Acum a venit cu completari.

"Nu puteam sa plec asa de la Dortmund, pentru ca stiam ca nu am realizat nimic notabil. Finala Ligii a fost acel moment, insa nici asta nu m-a convins 100% ca trebuie sa plec de la Borussia. Cu Ferguson am vorbit cu mai bine de un an in urma, a fost foarte dragut, eu il respect mult, insa nu am ajuns la United.

Dupa 4-1 cu Real Madrid, in Liga, anul trecut, Mourinho mi-a dat un SMS in care mi-a zis ca vrea neaparat sa fac parte din echipa sa la anul, sa vin la Madrid. Recunosc: am vorbit de mai multe ori cu el si inainte de acel meci, am numarul lui in telefon si e o onoare pentru mine sa fiu in atentia unui asemenea antrenor", a spus polonezul, citat de The Sun.

Si acum vine un moment ciudat pentru un club mare si pentru modul in care trebuie sa procedeze fata de un jucator aflat in vizor:

"Florentino Perez m-a contactat imediat dupa meciul retur din Liga. A venit la mine si m-a chemat intr-un birou, cel mai aproape de vestiar. Acolo am discutat pentru o vreme, nu i-am spus 'nu' cand m-a intrebat daca vreau sa joc pentru Real Madrid. Era totusi o discutie cu Florentino Perez, nu ai cum sa nu asculti ce iti spune", a mai recunoscut Lewandowski.

Lewandowski are 25 de ani si joaca din 2010 la Dortmund, fiind in ultimul an de contract. In CL, anul trecut, polonezul a marcat de 10 ori, al doilea golgheter dupa Ronaldo. In semifinale a fost 4-1 pentru Borussia, la Dortmund, si 2-0 pentru Real, la Madrid. In tur, Lewandowski a marcat de 4 ori.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT