Au sarit scantei in vestiarul lui Bayern! James Rodriguez, reactie VIOLENTA la adresa antrenorului: colegii l-au sustinut

Au sarit scantei in vestiarul lui Bayern! James Rodriguez, reactie VIOLENTA la adresa antrenorului: colegii l-au sustinut

Vestiarul lui Bayern sta pe un butoi de pulbere.

James Rodriguez a dat tonul revoltei la Munchen. Jucatorul columbian a avut un moment de furie dupa ultimele evenimente de la Bayern. "Aici nu suntem la Frankfurt", a urlat James Rodriguez in vestiar potrivit Bild.

Reactia a fost clar indreptata spre antrenorul Niko Kovac care a venit la Bayern de la Eintracht Frankfurt. Kovac nu se afla in vestiar in acel moment. Potrivit sursei citate, reactia lui Rodriguez a fost aprobata de ceilalti jucatori care sunt, de asemenea, nemultumiti de antrenor.

James Rodriguez este nemultimit de faptul ca nu a fost folosit ca titular in ultimele partide, insa si ceilalti fotbalisti cu nume din vestiarul lui Bayern au o problema cu Niko Kovac. Faptul ca antrenorul vorbeste in croata, in loc de germana, faptul ca echipa si-a pierdut spiritul ofensiv avut in perioada lui Heynches si Guardiola, iar antrenamentele sunt concentrate pe faza defensiva sunt motive de nemultumire pentru intreaga echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT