Germania Kaiserslautern Philipp Hofmann Zweite Bundesliga Germania

A DISTRUS Romania cu un hat-trick, dar acum s-a facut de ras in Germania! Un atacant a oferit cea mai mare ratare a saptamanii:

Un pusti din Germania, care a marcat 4 goluri in doua meciuri impotriva nationalei U21 a Romaniei, a oferit ratarea saptamanii. Acesta a trimis peste poarta din 2 metri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 12:14
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 12:31

Are 21 de ani si este una dintre cele mai mari sperante ale fotbalului german. Mai mult, in ultimul meci al nationalei de tineret a inscris un hat-trick. S-a intamplat in acel 8-0 de cosmar incasat de echipa nationala a Romaniei, inregistrat in urma cu doua saptamani.

Philipp Hofmann a dat 4 goluri in doua meciuri disputate impotriva nationalei de tineret a Romaniei, insa ultimul meci a fost unul deloc bun pentru el. Pustiul lui Kaiserslautern a oferit poate ratarea campionatului in Germania, in partida castigata cu 1-0 impotriva lui Union Berlin.

Pustiul a avut o ratare absolut incredibila in partida disputata aseara, trimitand peste poarta goala din aproximativ 2 metri, dupa o centrare excelenta.

Kaiserslautern a castigat in cele din urma cu 1-0 meciul cu Union Berlin, gratie reusitei bifate de Alexander Ring. Lautern se afla in acest moment pe locul 3 din Zweite Bundesliga, fiind la egalitate cu primele doua clasate, Darmstadt si Leipzig.

Hofmann a jucat 31 de partide in sezonul trecut pentru Ingolstadt, marcand 8 goluri. In acest sezon, atacantul a inscris o singura data in 7 etape.

VIDEO - VEZI AICI RATAREA INCREDIBILA A GERMANULUI

Modifică setările cookies