Franta

Un nou caz Edi Iordanescu: Gustavo Poyet pleaca de la Bordeaux dupa o singura etapa!

Un caz asemanator cu cel al lui Edi Iordanescu s-a intamplat si la Bordeaux, in prima liga franceza

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 August 2018, 13:36
Data actualizarii: Vineri 17 August 2018, 13:43

Gustavo Poyet a fost demis de la Bordeaux, dupa ce a calificat echipa in playoff-ul Europa League. 

Poyet a fost dezamagit de plecarea lui Gaetan Laborde la Montpellier pentru 4,5 milioane de Euro. Antrenorul a facut scandal la conferinta de presa de dupa meciul din Europa League cu Mariupol. In momentul in care ofiterul de presa de la Bordeaux a spus ca intrebarile legate de plecarea lui Laborde trebuie sa inceteze, Poyet a izbucnit.

"Eu decid cand ne oprim. Doar eu pot decide asta!" striga Poyet in fata jurnalistilor.

"Este cea mai proasta zi din viata mea la acest club. Ceea ce s-a intamplat cu Laborde a fost gretos. Cred ca trebuie sa ne oprim aici. Le-am spus celor de la club sa nu-l lase sa plece pana cand nu aducem un alt jucator. N-au adus nimic, dar l-au lasat pe Laborde sa plece. Eu am ajuns la 11:35 si Laborde nu era aici. El era deja in Montpellier. Nimeni nu mi-a spus nimic." a declarat Poyet.

Poyet este decis sa nu mai ramana la Bordeaux in ciuda faptului ca a antrenat in doar 3 meciuri oficiale. Un meci de campionat si doua de Europa League.

"Vreau sa vorbesc cu agentul meu si sa luam o decizie. Nu stiu cum o sa se termine lucrurile. Mai am motive sa continui? Nu cred. Ei au facut asta impotriva mea, impotriva suporterilor si a jucatorilor." spune Poyet.

Poyet cere explicatii de la presedintele lui Bordeaux pentru cele intamplate la club. Acesta este decis sa nu mai continue la Bordeaux.

"O sa am o discutie cu presedintele clublui. Trebuie sa-mi dea explicatii dupa cele intamplate si vom vedea apoi ce o sa se intample. Nu cred ca mai raman la club"


Fotbalistii il sustin pe Poyet

Fotbalistii de la Bordeaux au refuzat sa se antreneze in semn de protest pentru demiterea antrenorului. Bordeaux a incercat sa-l aduca la club pe Alfredo Morelos de la Rangers, dar oferta de 3,75 milioane de Euro a fost refuzata de formatia antrenata de Gerrard. Scotienii considera ca oferta lui Bordeaux arata o mare lipsa de respect. 


Modifică setările cookies