"Un geniu ca el se naște o dată la 100 de ani". Elogiu adus lui Messi de unul dintre tehnicienii care l-au antrenat 

Lionel Messi Mauricio Pochettino PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 08:40
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 08:44

PSG se pregătește de duelul cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor.

Cu Neymar și Sergio Ramos accidentați și cu echipa care nu a reușit să impresioneze prin joc în acest sezon, Mauricio Pochettino se așteaptă la o confruntare complicată cu galacticii.

Într-un interviu acordat pentru "El Larguero", tehnicianul argentinian a vorbit despre starurile pe care le are în echipă și felul în care reușește să lucreze cu ele.

"Mbappe este un băiat incredibil, avem o apropiere deosebită. Are o carismă deosebită, are multă energie. Este o plăcere să joci eu. Sper că își va petrece întreaga carieră la PSG, este în top 5 cei mai buni jucători, fără îndoială", a declarat Pochettino. 

Despre Neymar a mărturisit că, dacă va fi apt din punct de vedere medical pentru meciul cu Real Madrid, cu siguranță va fi titular.

"Lui Messi îi place competiția, vrea să câștige chiar și la antrenamente. Competitivitatea este în genele lui. Messi este din altă lume. Un geniu ca el se naște o dată la 100 de ani", a mărturisit antrenorul lui PSG. 

"Să îi ai pe Messi, Mbappe și Neymar? Nimic nu este ușor, dar nici complicat nu este. Sunt mereu în serviciul echipei", a spus Pochettino.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!