Copiii lui Messi, gata să 'trădeze' fotbalul?! Soția argentinianului a postat o fotografie de la primele antrenamente 

Leo Messi Antonela Roccuzzo Thiago Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 21:14
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 21:18

Lionel Messi (34 ani) este considerat a fi unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, însă viitorul copiilor săi ar putea fi unul diferit. 

Leo Messi și Antonela Roccuzzo au împreună trei băieți, Thiago (9 ani), Mateo (6 ani) și Ciro (3 ani), iar relația lor este mai consolidată ca niciodată. Cei doi sunt împreună încă din adolescență, cunoscându-se încă de mici copii. 

Deși tatăl lor este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști ai planetei, Messi nu pune presiune pe băieții lui pentru a-i urma cariera. Cu toate astea, Thiago a fost înscris la academia Barcelonei, la fel ca ceilalți doi, încă de la naștere, iar primii săi ani din fotbal i-a petrecut acolo, alături de copiii celorlalți coechipieri ai lui Messi. 

Despre fiul cel mare, fotbalistul lui Paris Saint-Germain a declarat că este extrem de pasionat de fotbal, dorindu-și să facă o carieră în domeniu, în timp ce despre Mateo a spus că doar cochetează cu sportul care l-a făcut celebru.

Copiii lui Messi, primele ore de tenis 

Deși s-a spus că soția sa nu s-a adaptat încă la Paris, și și-ar dori să revină la Barcelona, Antonela Roccuzzo încearcă să își găsească activități prin care să își ușureze integrarea. Din ce declara Messi, băieții au reușit să se adapteze imediat, inclusiv la noile școli și sunt încântați de capitala Franței. 

Noul oraș aduce și noi experiențe, astfel că cei trei băieți au „trădat” fotbalul, sportul practicat și iubit de tatăl lor, și au mers să ia lecții de tenis, după cum a postat chiar Antonela pe contul de Instagram. 

„Prima oră de tenis alături de ei!”, a scris soția lui Messi la poza în care apare alături de băieți, care țin în mână fiecare câte o rachetă de tenis. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!